تلفن تماس: ۰۹۱۰۱۶۸۱۱۳۸ - ۰۲۱۸۸۴۵۸۶۱۹
شنبه تا چهارشنبه از ۹ صبح تا ۱۷ و پنجشنبه تا ۱۲:۳۰
دماوند و فیروزکوه از بهترین نقاط ییلاقی در کشور ایران هستند که در چند سال گذشته ویلاسازی های انبوهی اطراف آن انجام شده است که بسیاری از آن ها به دور از دسترس برق هستند. یکی از بهترین منابع بی دردسر برای تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز این ویلاها، برق خورشیدی است که از پنل خورشیدی و باتری تشکیل شده که پنل خورشیدی نور خورشید را به انرژی الکتریکی تبدیل می نماید و در باتری های مخصوص ذخیره سازی می کند. با این راهکار انرژی الکتریکی ۲۴ ساعته در دسترس است.
برق خورشیدی بی دردسر، بی سرو صدا و بدون نیاز به نگهداری ویژه است و می توانید توسط آن برق ۲۴ ساعته ویلا را تامین و هر مصرف کننده الکتریکی را راه اندازی نمایید. فرقی نمی کند که سقف شما از نوع مسطح یا شیروانی باشد، در هر دو صورت پنل خورشیدی بر روی سقف با زاویه ای مشخص و رو به جنوب نصب می شود. پنل خورشیدی حتی در زمستان و روزهای ابری نیز می توانید انرژی الکتریکی تولید نماید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم برق خورشیدی می توانید صفحه معرفی پکیج برق خورشیدی مراجعه نمایید.
در بسیاری از مناطق دماوند و فیروزکوه، از برق خورشیدی برای تامین انرژی الکتریکی استفاده می شود که از مهم ترین این مناطق می توان به آب سرد، جابان، هاشمک، ارجمند، اوچونک، سربندان، سیدآباد، شلمرود، آینه ورزان، وادان، کیلان و پلور اشاره کرد. در تمامی این مناطق نام برده ویلاهایی با برق خورشیدی راه اندازی شده اند که با فاصله زیاد از شبکه برق شهری قرار گرفته اند.
به منظور سهولت در انتخاب مشتریان، شرکت سولارنیرو پکیج های برق خورشیدی را بر اساس نیاز دسته بندی نموده که شما می توانید پر کاربرد ترین این پکیج ها را در جداول زیر مشاهده کنید. لازم به ذکر است که طراحی پکیج برق خورشیدی کاملا سفارشی و بسته به نیاز مشتریان است و جداول زیر تنها شامل سیستم های پرکاربرد است.
از ۷،۰۰۰،۰۰۰ تومان تا ۹،۰۰۰،۰۰۰ تومان
تماس با مااز ۱۴،۰۰۰،۰۰۰ تومان تا ۱۶،۰۰۰،۰۰۰ تومان
تماس با مااز ۳۱،۰۰۰،۰۰۰ تومان تا ۳۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان
تماس با مااز ۶۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان تا ۷۳،۰۰۰،۰۰۰ تومان
تماس با مااز ۹۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان تا ۱۰۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان
تماس با مااز ۱۳۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان تا ۱۴۴،۰۰۰،۰۰۰ تومان
تماس با مااز ۱۹۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان تا ۲۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
تماس با مااز ۲۴۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان تا ۲۶۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان
تماس با مامتناسب با نیاز شما
تماس با مابه منظور محاسبه دقیق تجهیزات برق خورشیدی مورد نیازتون می تونید ابتدا یک لیست کامل از تجهیزات الکتریکی که قصد دارید با برق خورشیدی روشن نمایید را تهیه نمایید و سپس با کارشناسان ما در سولارنیرو در تماس باشید تا علاوه بر طراحی دقیق سیستم برق خورشیدی برای شما، قیمت روز را به شما اعلام نمایند.
همچنین می توانید به صورت آنلاین توسط محاسبه گر برق خورشیدی سایت سولارنیرو، تجهیزات الکتریکی خود را انتخاب و متناسب با آن توان سیستم، انرژی مصرفی و تجهیزات مورد نیاز سیستم برق خورشیدی خود را مشاهده کنید.
ماشین حساب برق خورشیدیبه طور معمول هر پکیج برق خورشیدی از پنج قطعه مهم و اساسی تشکیل شده است که شامل موارد زیر است:
در ادامه قصد داریم به معرفی تک تک این تجهیزات بپردازیم و شما رو با کاربرد هر کدام از آن ها آشنا کنیم.
پنل خورشیدی مهم ترین و اصلی ترین قطعه در یک پکیج برق خورشیدی است. پنل خورشیدی، .انرژی موجود در نور خورشید را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند پنل خورشیدی فقط با تابش مستقیم نور خورشید کار می کند و در ساعات پایانی روز و شب ها خروجی آن صفر می شود.
پنل های خورشیدی از یک صفحه نازک که بر روی آن سلول های خورشیدی قرار گرفته اند تشکیل شده است، که به منظور حفاطت بیشتر بر روی سطح آن یک لایه شیشه قرار گرفته و دور تا دور پنل یک فریم آلمینیومی چسبانده می شود.
پنل خورشیدی در محیط باز و زیر نور خورشیدی نصب می شود. در مقابل باد و باران و تگرگ مقاوم است اما بر اثر برخورد سنگ یا جسم سخت با شیشه آن شکسته می شود و پس از مدتی کارایی آن از بین می رود.
شما می توانید جهت مشاهده مشخصات انواع پنل خورشیدی به دسته بندی پنل خورشیدی مراجعه نمایید.
همانطور که گفته شد، پنل خورشیدی فقط در ساعات روشنایی روز قادر به تامین انرژی الکتریکی است و در ساعات تاریک روز، هیچ خروجی قابل قبولی ندارد. به همین دلیل به منظور تامین برق وسایل الکتریکی در طول یک شبانه روز از باتری برای ذخیره سازی انرژی استفاده می شود.
باتری ها در طول روز شارژ و در شب، انرژی ذخیره شده را تحویل مصرف کننده ها می دهند. باتری ها تنوع بسیاری دارند و تفاوت آن ها بیشتر بر سر طول عمر است. به طور معمول در پکیج برق خورشیدی از باتری های اسید خشک مخصوص یا همان دیپ سایکل و یا باتری ژل استفاده می شود. باتری های ماشین طول عمر کمتر و عملکرد ضعیف تری در پکیج برق خورشیدی دارند.
باتری تنها عضوی از پکیج برق خورشیدی است که طول عمر مشخص دارد و بعد از مدت زمان نسبتا مشخصی از راه اندازی پکیج برق خورشیدی، ضعیف و غیر قابل استفاده می شوند. این مدت زمان به طور معمول و بر طبق طراحی و استفاده درست چیزی در حدود 4 سال است. ناگفته نمایند باتری های فرسوده را می توان با مبلغ قابل توجهی در بازار فروخت.
باتری به طور معمول 30 تا 40 درصد هزینه یک پکیج برق خورشیدی را به خود اختصاص می دهد و باید در نگهداری آن توجه ویژه ای داشت.
ولتاژ و جریان پنل خورشیدی در طول ساعات روز متناسب با تغییر جهت تابش خورشید تغییر می کند و این امر می توند به باتری صدمه وارد کند. همچنین باتری ها باید متناسب با شرایط خاصی شارژ شوند که وظیفه شارژکنترلر، ایجاد یک شرایط مشخص و پایدار برای شارژ باتری است.
این قطعه از اهمیت بالایی در طراحی پکیج برق خورشیدی برخوردار است و انتخاب اشتباه آن می تواند علاوه بر آسیب رساندن به باتری ها، موجب پایین آمدن راندمان سیستم شود. شارژکنترلر پنل خورشیدی دارای دو مدل PWM و MPPT است که انتخاب بین این دو شارژر نیازمند پیش نیاز هایی است که می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به نوشته تفاوت شارژکنترلر PWM و MPPT مراجعه نمایید.
همچنین می توانید جهت مشاهده شارژکنترلرهای برند ای پی اور به صفحه محصولات برند ای پی اور مراجعه نمایید.
انرژی الکتریکی ذخیره شده در باتری توانایی راه اندازی همه وسایل الکتریکی را دارد اما از لحاظ مقدار و نوع ولتاژ با بیشتر وسایل الکتریکی همخوانی ندارد. وظیفه اینورتر این است که مقدار و نوع ولتاژ باتری را به مشابه برق شهر تبدیل نماید.
تمامی اینورتر ها دارای ورودی ثابت و مشخص هستند و در خروجی برق 220 ولت شبیه برق شهر را به مصرف کننده تحویل می دهند. اینورتر ها را می توان به دو گروه اینورتر شبه سینوسی و اینورتر تمام سینوسی تقسیم نمود که نوع شبه سینوسی شبیه برق شهر بوده و بیشتر مناسب مصارف روشنایی و الکترونیکی است اما نوع تمام سینوسی دارای کاملا شبیه و حتی بهتر از برق شهر بوده و توانایی راه اندازی مصرف کننده های موتوری را نیز دارد.
برای مشاهده مشخصات اینورترها می توانید به دسته بندی اینورتر ای پی اور مراجعه نمایید.
از ترکیب دو قطعه اینورتر و شارژکنترلر دستگاه جدیدی به نام اینورتر-شارژر ساخته می شود که در بازار ایران به آن سانورتر نیز گفته می شود. سانورتر ها دارای قابلیت تنظیم پذیری بیشتر نسبت به شارژکنترلر و اینورتر جدا هستند و امروزه در بسیاری از پروژه ها به جای اینورتر و شارژکنترلر جدا از این قطعه استفاده می شود.
علاوه بر ویژگی گفته شده، بسیاری از سانورتر ها دارای یک ورودی برق شهر هستند که در نقاط دور از دسترس برق می توان موتور برق یا دیزل ژنراتور را به عنوان شارژ کمکی باتری، در کنار پنل خورشیدی به سانورتر متصل نمود.
برای مشاهده مشخصات چند نمونه سانوتر می توانید به دسته بندی سانورتر برند ای پی اور مراجعه نمایید.
در طول روز جهت و زاویه تابش خورشید نسبت به سطح زمین تغییر می کند. خورشید هر روز از سمت شرق طلوع و در حوالی ظهر از سمت جنوب و در غروب از سمت غرب به سطح زمین می تابد. به منظور دریافت حداکثر انرژی توسط پنل خورشیدی بهتر است پنل خورشیدی رو به جنوب و در ایران با زاویه 30 درجه نسبت به سطح زمین نصب شود.
همچنین پنل خورشیدی قطعه ای بادگیر بوده و با وزش باد، نیروی زیادی به آن وارد می شود. به منظور ثابت نگه داشتن پنل خورشیدی در زاویه و جهت مشخص از سازه یا استراکچر پنل خورشیدی استفاده می شود. سازه ها این امکان را به پنل خورشیدی می دهند تا بر روی سطح زمین و یا روی شیروانی نصب شوند.
سازه ها به طور معمول از جنس فولاد با پوشش گالوانیزه گرم هستند تا در شرایط مختلف آب و هوایی دوام خوبی داشته باشند. برای آشنایی بیشتر با سازه پنل خورشیدی می توانید به صفحه استراکچر پنل خورشیدی مراجعه نمایید.
برای تماس با کارشناسان مجموعه سولارنیرو می توانید از طریق خطوط ارتباطی زیر اقدام نمایید. کارشناسان ما برای روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۵ بعد از ظهر و برای روزهای پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۲ بعد از ظهر پاسخگوی سوالات شما هستند. روزهای جمعه و روزهای تعطیل رسمی امکان پاسخگویی وجود ندارد.
© Solarniroo 2021 | Created with by Solarniroo Dev. Team