تلفن تماس: ۰۹۱۰۱۶۸۱۱۳۸ - ۰۲۱۸۸۴۵۸۶۱۹
شنبه تا چهارشنبه از ۹ صبح تا ۱۷ و پنجشنبه تا ۱۲:۳۰
امروزه با توجه به استفاده گسترده از تجهیزات کامپیوتری، الکترونیکی و تجهیزات حساس الکتریکی در ادارات، محیط های صنعتی و مصارف خانگی، نیاز به برق اضطراری بیش از پیش احساس می شود. همچنین به دلیل مصرف بیش از حد برق و قدیمی بودن ساختار شبکه برق ایران، در فصل تابستان، مشترکین برق شهری با قطعی برق روبه رو می شوند که در این حالت با قطع برق تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی، خسارات سنگینی به مشترکین وارد می شود.
به منظور تامین برق اضطراری تجهیزات الکتریکی و الکترونیک، از منابع تغذیه برق اضطراری UPS استفاده می شود اما این تجهیزات دارای محدودیت های بسیاری هستند. به منظور بهبود محدودیت های منابع تغذیه برق اضطراری، بسیاری از مشترکین روی به نیروگاه های برق خورشیدی جدا از شبکه آورده اند تا بتوانند حتی در شرایط قطعی برق طولاتی مدت نیز از برق اضطراری بهره مند شوند.
برق خورشیدی (نیروگاه برق خورشیدی) می تواند به صورت مستقل یا پشتیبان UPS ها، برق اضطراری را تامین نماید. در حالت اول برق خروشیدی همانند UPS با انعطاف بالاتری، برق اضطراری را تامین می نماید و برای تامین برق در ساعاتی که خورشید در دسترس نیست از باتری برای ذخیره انرژی استفاده می کند.
در حالت دوم، برق خورشیدی به صورت پشتیبان به UPS اضافه می شود و در صورتی که قطعی برق بیش از ظرفیت باتری های UPS اتفاق بیفتد، پنل خورشیدی می تواند باتری UPS را شارژ نماید.
تامین برق اضطراری سوئیچ ۱۰۰ گیگاهرتز فیبر نوری
استفاده از پنل خورشیدی برای شارژ باتری های برق اضطراری
به طور معمول برق اضطراری را می توان توسط سه منبع UPS، موتور برق بنزینی یا گازوئیلی و یا برق خورشیدی تامین نمود. هر کدام از این منابع دارای مزایا و معایب مربوط به خود هستند که در ادامه قصد داریم به برسی هر کدام به صورت مجزا بپردازیم.
برق خورشیدی می تواند به عنوان منبع برق اضطراری جایگزین یا موازی با UPS شود. برق خورشیدی از لحاظ ساختار بسیار شبیه UPS است منتهی منبع تامین شارژ باتری در این حالت پنل خورشیدی است که در ساعات آفتابی روز می تواند باتری را شارژ نماید. همچنین برق خورشیدی می تواند از برق شهر نیز برای شارژ باتری ها استفاده نماید.
برق خورشیدی می تواند به صورت بدون باتری نیز کار کند که در این حالت طول عمر سیستم به شدت افزایش می یابد و نیاز به هزینه بسیار بالا برای خرید و یا تعویض باتری ها نمی باشد.
مزایا و معایب UPS نسبت به برق خورشیدی و موتور برق
تمامی UPS ها دارای تعدادی باتری هستند و به صورت مستقیم به برق شهر متصل می شود. خروجی UPS تا زمانی که برق شهر وصل است، از برق شهر تامین می شود و در صورت قطعی برق شهر، بلافاصله و بدون وقفه، جریان الکتریکی توسط باتری ها تامین می شود. مدت زمان تامین برق توسط خروجی UPS رابطه مستقیم با ظرفیت باتری ها دارد و در صورت افزایش ظرفیت باتری ها، مدت زمان برق اضطراری نیز افزایش می یابد.
UPS ها دارای سه تنوع Off Line، Line Interactive و On Line است. دو نوع اول به صورت مستقیم یا توسط یک ترانس، مصرف کننده ها را به برق شهر متصل می کنند و نوع سوم یعنی Online بیشتر مناسب تجهیزات الکتریکی حساس است و در تمامی شرایط حتی وصل بودن برق شهر، خروجی UPS توسط باتری ها تامین می شود و باتری ها مدام در حال شارژ و دشارژ هستند.
مزایا و معایب UPS نسبت به برق خورشیدی و موتور برق
موتور برق و دیزل ژنراتور هر دو از یک موتور احتراقی کوپل شده با یک ژنراتور برق ساخته شده اند. اگر سوخت موتور از نوع بنزین باشد به آن موتور برق و اگر سوخت از نوع گازوئیل باشد به آن دیزل ژنراتور گفته می شود. با تامین سوخت و روغن موتور برق، می توان به صورت محدود یا دائم، برق تکفاز یا سه فاز را تامین نمود. موتور برق به دلیل ساختار مکانیکی قادر به تولید توان بالا به صورت تکفاز و سه فاز است اما دارای معایب بسیاری نسبت به دو منبع تغذیه دیگر است.
مزایا و معایب UPS نسبت به برق خورشیدی و موتور برق
برای تماس با کارشناسان مجموعه سولارنیرو می توانید از طریق خطوط ارتباطی زیر اقدام نمایید. کارشناسان ما برای روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۵ بعد از ظهر و برای روزهای پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۲ بعد از ظهر پاسخگوی سوالات شما هستند. روزهای جمعه و روزهای تعطیل رسمی امکان پاسخگویی وجود ندارد.
© Solarniroo 2021 | Created with by Solarniroo Dev. Team